Het Plan

7 royale en eigentijdse woningen

Het Riethof ligt in Rietwijk, de laatste deelbuurt van Ter Borch. Hier is het heerlijk wonen, in een royale en fraaie woning aan het water. Je hebt de keuze uit drie vrijstaande woningen en vier half-vrijstaande woningen. Allemaal even ruim, eigentijds vormgegeven en duurzaam.

De woningen in Rietwijk liggen op eilandjes en worden omgeven door smalle dijkjes, brede sloten en rietoevers. Omdat de woningen verhoogd liggen ten opzichte van de tuin, is het natuurschoon in de omgeving goed te zien. Met een grote woonkamer, minimaal drie slaapkamers en een prachtige veranda, bieden deze huizen meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin.

De royale half-vrijstaande woningen en vrijstaande woningen liggen op De Beekjuffer in Rietwijk. De woningen zijn gegroepeerd rondom een groen hofje en je achtertuin grenst aan een waterpartij. Zowel de modern vormgegeven half-vrijstaande woningen als de vrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte van 201 m2 en ruimte voor maar liefst zes slaapkamers. De grote kavels geven dat heerlijke gevoel van buiten wonen.

Type Splendens

De vrijstaande woningen

De drie vrijstaande woningen van Type Splendens zijn zeer ruim met standaard drie slaapkamers op de eerste verdieping en de mogelijkheid van maar liefst drie extra kamers op zolder. De royale living, kijkt uit over de tuin en het water. 

Er is veel aandacht geschonken aan de architectuur van de woningen. Warme, donkerbruine gevels en opvallende dakoverstekken worden gecombineerd met fraaie houten geveldelen. De aanbouw met daarin de keuken en de veranda aan de waterkant zijn volledig opgetrokken uit verticale houten geveldelen. Vanuit je woonkamer loop je zo de tuin in waar een steiger natuurlijk niet mag ontbreken.

Type Virgo

De half-vrijstaande woningen

Is een half-vrijstaande woning in plan Het Riethof iets
voor jou, dan heb je de keuze uit een tuin op noordwesten of noordoosten. De woningen zijn net zo ruim en licht als de vrijstaande woningen, maar verschillen door hun ligging aan het hofje.


Aan het hofje heb je plek voor twee auto’s op je eigen terrein onder de houten pergola. Je woonkamer grenst aan de achtertuin met als extra een steiger aan het water. De verdieping telt drie ruime slaapkamers en op zolder is volop ruimte voor nog eens twee of drie extra kamers. Met type Virgo kies je voor een geweldig ruim gezinshuis waarin je kunt genieten van volop leefruimte, een prachtig uitzicht en eindeloos veel woonplezier.

Hier wil je wonen!

Vertel ons jouw woonwensen

Heb je een vraag over Het Riethof of wil je meer weten over alle plannen? Neem dan contact op en maak gebruik van het formulier. We zijn heel benieuwd naar jouw woonwensen en helpen je graag verder.

Ontwikkelaar

Le Clercq Projectontwikkeling

Mr. H.F. de Boerlaan 30
7417 DA Deventer
T: 0570-504250
E: info@le-clercq.nl

Verkoop

Lamberink Nieuwbouw Groningen

Lamsoor 10
9738 AL Groningen
T: 050-547 22 22
E: info@lamberinknieuwbouwgroningen.nl

Ontwerp

BDG architecten

Realisatie

VDM Woningen